Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Dev Cupcake Dogumgunu Pastasi

15 kisilik dev cupcake pastasini 3 yil evvel yapmistim ama suan ki tecrube ile o yil ki tecrubemin arasinda asir var diyebiliriz :) ama o pastamda guzeldi bana gore :)  P.S. : Merak edenlere 3 yil evvel yaptigim dev cupcake modeli pasta :)

Make-up Cake

Dev Cupcake Pasta

Dev Cupcake pastayi ilk defa 3 yil once cok begenerek yapmistim.  3 yil araya bol seker hamurlu pastalar girince bu model arada kaynadi sanki ama bu pasta modeli beni cok cezbediyor ve cok keyif veriyor.  Acik konusmak gerekirse dogum gunu pasta modelim budur diyebilirim :) Ici islak cikolatali kek ve ganaj krema olmak uzere pastanin ust kremasi buttercreamli peynirli hafif ve lezzetli bir kremadir.  Yurtdisina buttercreamli modeller cok populer olsa da Turkiye' de yavas yavas daha cok ragbet goreceginden eminim :)  Gorseldeki 15 kisilik dev cupcake pastadir.  Dev cupcake pastanin  10 - 15 ve 20 kisilik secenekleri yapilabilir. 

Ela 2 Yasinda

Hosgeldin Kaan Kurabiyeleri

Kaan dogmadan kurabiyeleri hazir :)  Hosgeldin Kaan demek icin 2 Mart'i bekliyoruz. 

Kemal Ata'nin Dogum Kurabiyeleri

Mavi mavi masmavi... Gozleri boncuk mavi.. Bu kurabiyeleri yaparken aklima hep Mustafa KEMAL ATA turk geldi :)   Siz de mis gibi tereyag kokan kurabiyelerden isterseniz, adres belli :) -> kurabiem@yahoo.com 

Love is in the air (:

Ali Efe'nin Dogum Kurabiyeleri