Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Makaron

 Ilk makaron denemelerinden..  Hindistan cevizli, erikli tarcinli, limonlu ve portakalli... Deneye deneye neyi yapmali neyi yapmamali deneyimleri Ben bu makaronlari cok sevdim..  Yeni tatlari ve modelleri denemeye devam edecegim :) 

Ela'nin 1. Yas Pastasi

Incik ve boncugu sevmemden sebep olsa gerek, inciler ve gullerle cok guzel bir butunluk oldu.  Ciceklere karsi son zamanlarda asiri bir ilgim olmasi da etkiliyor olabilir :)  Minik Ela'ya uzun, saglikli ve mutlu nice yaslar diliyorum :)  Not: Ilgili pastanin aynisinin istenmesinden oturu modeli alintidir. 

DUGUN TATLI MASASI

Kardesimin dugunu icin hazirladigim tatli masasi.. Aslinda ek olarak daha koymak istedigim makaron kulesi ve cupcakeler olsada. Zamansizliktan ancak bu kadarini yetistirebilsemde cok guzel bir butunlu olusmasi beni mutlu etti :)  Gul sekilindeki cikolatalar ile kurabiyeler icin kac gece boyunca ugrastigimi soylemesen daha iyi :)  ama 140x2 adetin baya zaman aldigini soyliyebilirim :)  Posetler, badem sekerleri, gul seklindeki cikolatalar ve varakli kurabiyeler ile cok guzel bir masa oldu. Organzaston firmanin sus malzemeleri ile cok guzel bir butunluk kazandi :)  Tum emekler, o yarim saatte gorulecek bir butunluk icin.. Deger mi deger :) 

IDIL'IN DOGUM KURABIYELERI

Begüm Bebegin Dogum Cupcake ve Kurabiyeleri

Happy Birthday Emelimou