Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

YENI MODA KURABIYE VE CUPCAKELER !

Artik cupcakeler ve kurabiyelerde moda furyasi basladi :) Yeni moda! Gercekten ! Suanda arastirdigim kadariyla Turkiye'de yapan olmadigi icin cok sevincliyim. Cunku devamli ayni seyleri gormekten, belki cok takip ettigim icin farkli birsey yapma istegi uyaniyor icimde.  Cupcake ve kurabiyelerde farklilik yaratmak isteyenlere, farkli siparis vermek isteyenlere ozel olarak artik yapmaya baslayabilirim. Burada renk karteleasi yok :)Cunku renk kartelasi sizin gonlunuzden gecen renklerin hepsi :)   Minik cantalar beni o kadar etkiledi ki gelmelerini sabirsizlikla bekledim.  Denedim ve rengarenk modellerini calistim.  Magzasi icin yeni urun siparislerini bekleyenlerden farksizdim :)   Magazama koymak icin heyecanlandim, bekledim ve reyonuma koydum:)  Bir guzel de cekim gerceklestirdim :)  

YILBASINA OZEL KURABIYE KURSU

Yer: Goztepe / Istanbul Tarih: 28 Aralik 2013, cumartesi Saat: 11:00 ile 17:00 arasi Kurs ucreti: 175 TL  Katilimci sayisi: 4 kisi Sonuc: 10 adet suslenmis kurabiye Hem keyifli vakit gecirmek hem de seker hamur ile tanisma firsatini yakalamak isteyenler icin birebir ! Yilbasi konseptli, Seker Hamurlu, Lezzetli Kurabiye Yapimini ogrenmek isteyenler icin hazirlanmistir. KURS DETAYI Kurabiye yapimi ve suslemesinde kullanilan malzemelerin tanitilmasi  Kurabiye hamurunun hazirlanmasi ve tarifi Seker hamurunun renklendirilmesi Farkli malzemelerin tanitilmasi Cesitli malzemeler yardimiyla kurbiye susleme tekniklerinin ogretilmesi Kurabiyelerin paketlemesi  DAHIL OLAN HIZMETLER : *  Kurs arasi ogle yemegi dahildir. *  Kullanilan tum malzemeler kurabiem tarafindan temin edilecektir.  *  Gun sonunda yaptiginiz kurabiyeleri evinize goturebileceksiniz. Detayli bilgi icin kurabiem@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz (: 

Kavanozda Bebek Kurabiyeleri Mini Mini

Canim arkadasimin dogumu icin hazirladigim mini atistirmalik kurabiyeler.  Standart kavanozlara gore etrafinda sarkan mini kurabiyeler havali oldu kanisindayim :) Sade ve sik ,  Ayaz bebege gayet uygun :) 

Ayaz Geliyooooooo...

Kurabiye modelleri bebek odasinin duvar kagitlarindan yola cikarak tasarlandi. 

Ileri Seviye Cicek Buketi

Cicek buketlerini cok seviyrum cunku elle yapilan en gercekci sekerler!  2 gunluk suren kurs boyunca cok keyif almakla birlikte farkli seyler ogrenmek bana daha fazla bilgi katti. Farkli renk versiyonlarini kesinlikle deneyecegim :)