Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Penguencik :)

Mother& Baby dergisinin Aralik sayisi icin haziraldigim cupcake modelleri :) 

m&m's are ready for Christmas :)

Yilbasi geliyor mu ne ? Hazirliklar basladi.  Baksaniza m&m'ler bile hazir :)   Yilbasi Heyecanini yasamak icin... Bakmaniz yeterli :) 

1. YAS PASTASI

Elif hanim'in kizi Ipek'in dogumgunu icin hazirladigim pasta :) Her hazirladigim pastanin birbirinden farkli olmasi cok keyifli cunku yeni birseyler denemek ve olumlu sonuclar almak cok eglenceli :) Ciceklerle dolu guzelim pasta'nin melek Ipek'e sans getirmesi dilegiyle..

Ecem'in Dogumgunu Cupcakeleri

Ecem'in arkadaslari Ecem'e surpriz olarak hazirlattirdiklari cupcakeler ..

ARI MAYA PASTASI

Elif Hanim'in oglu icin dusundugu pastayi cok sevdim :)  Daha evvel hic denemedigim bir modeldi ve farkli bir model yapmak cok hosuma gitti.  Biricik Pasa'nin dogumgununu kutlarim :) 

Hosgeldin Minel (:

Dunyaya bugun gelen melek Minel'in kurabiyeleri (:

Iklil'in 18 Yas Pastasi (:

Belgin hanimin kizi Iklil icin hazirladigim pastanin ozelligi 18 yasa basacak olmasiydi. Pastanin uzerine ise suslu ve giyinimine duskun oldugu icin gorseldeki kompozisyon ortaya cikti.  Ayrica belirtmek isterim ki yaptigim kiz figurunun gozlerini cok begendim :) 

Ezel & Baris Nisan Pastasi

Ezel ile Baris'in Nisan Pastasi'nin hikayesi aslinda Evlenme Teklifi Pastasina dayaniyor :) Gecen aylarda hazirladigim asagidaki pastanin farkli bir modeli olarak nisan pastasi Ezel hanim belirledi.  Evlenme Teklifi pastasinin on resmi haric hersey, pastanin ici de dahil (cilekli cikolatali) ayni hazirladik:)  Benim icin bu pastanin modeli farkli olmasiyla birlikte pastayi yaptiran Ezel hanim'in karti oldu.  Acikcasi beni cok mutlu etti:)  Kartin sevimliligi ise apayri :) Ikisine omur boyu mutluluklar dilerim :)  Guzelim kartim :)

Shine Like a Star !

Mother & Baby - Gurme Bebek 2013 - Kasim

Mother & Baby -Gurme Bebek - Ekim 2013

Mother & Baby -Gurme Bebek - Eylul 2013

Mine Craft Pastasi

Sude ve Sadi'nin 13. yas dogumgunleri icin istedikleri Mine Craft Pastasi