Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Happy Birthday Aylin :)

ilk pasta isine Aylin'in pastasini yapmayi ogrenerek baslamistim. Aylin'in her yas gunu benim icin artik bir degerlendirme gunu olacak :)  Neler yaptim, neler yapiyorum, neler yapmaliyim.  Egitim guzel birsey ama ben kendi basima ogrenmeyi hedef sectim. Matematik ve geometri becerimle hesaplamalari duzgun yaparak daha nice guzel pastalar yapmayi amacliyorum ve ellerimi cok seviyorum:)  Aylin'in dogumgununu kutladigimiz gun yaptigim bir pastada onun da yaptigi bir parca olacak :) Hem de kendi basina hic karismadan, minnacik bir ayicik yapti ve 9 yasindaki bir kiz icin bence inanilmaz :) Onu da bir sonraki yayinda goreceksiniz :)

PAMUK ELLER MAILLERE :)

Pamuk eller maillerin basina ... Hadi yazin ve gondere basin. Ben de okuyup size guzel guzel cevap vereyim:) Siparis vermeniz onemli degil. Asil olan ''tatli'' bir sohbet :) Anlarinizi guzellestirmek icin :) 

Happy Birthday Hakan :)

2. Insaat pastam :) Bende ev, okul insa edebiliyorum, oyuncaktan yani sekerden :)  Ustune kanaryalari konduruyorum,  ve... ince is olan bu insaat tamamlaniyor :)